Par mums

Latvijā garšvielas sākām ievest tālajā 1992. gadā, kad veikalu plauktos bija iespējams nopirkt tikai melnos piparus, lauru lapas, krustnagliņas un paprikas pulveri. Apzinājāmies plašo garšu pasauli un vēlējāmies piedāvāt Latvijas iedzīvotājiem garšu dažādību.

Daudz mācījāmies, daudz palīdzēja ārzemju draugi, kuri garšvielu jomā darbojās jau sen. Un esam gandarīti par padarīto. Ieguldītais darbs ir atzīts un savulaik vairākus gadus pēc kārtas ieguvām titulu kā labākais tirgotājs.

Ģimenes uzņēmums

Visu esam sasnieguši, pateicoties mūsu komandas darbam, mīlestībai pret ēdienu un kaislei pret garšvielām. Ar lepnumu varam paziņot, ka izveidojies stabils ģimenes uzņēmums, kurā nākamajām paaudzēm, pārņemot vadības grožus, ir tikpat liela atbildība pret Latvijas klientiem kā dibinātājiem.

Kvalitāte

Kad 90–tajos sākām darbību, nebija ne garšvielu veikalu, ne “gūgles”, kam visu pajautāt. Mācījāmies no tā, ko varēja atrast. Katra grāmata un raksta gabaliņš bija zelta vērtē. Pamazām sākām saprast atšķirību – kā garšo zupa, ja tai pielikti 4 nederīgi piparu graudi vai viens, bet labs. Te arī sākās mūsu “apsēstība” ar garšvielu kvalitāti.

Lai nodrošinātu nemainīgi augstu garšvielu kvalitāti, lielākoties tās importējam no Vācijas, kas ir tirgus ar īpaši augstiem kvalitātes standartiem. Tāpat garšvielas uz Latviju ceļo no Holandes, Spānijas un Itālijas, eksotiskākās tiek vestas no Taizemes, Indijas, Indonēzijas, Ķīnas un Amerikas.